Mobiele Tegel en sanitair showroom

Mobiele Tegel en sanitair showroom

Sinds kort hebben wij ook een eigen showroom, dit is echter geen vaste showroom maar een mobiele showroom aan huis. Achter in de bak van een vrachtwagentje hebben we een kleine showroom gerealiseerd met een breed assortiment tegels en wat sanitair. Hierin vindt u ondermeer voorbeelden van betegelde ruimtes zoals douche en toilet. Groot voordeel is tevens dat wij de tegels meteen bij u in huis neer kunnen leggen, zodat u deze met eigen lichtval kunt beoordelen.

 

Vragen of interesse? Bel ons op 06-42 91 98 88, of vul ons contactformulier even in en wij nemen contact met u op.

Het verhaal achter Tegelshowroomaanhuis.nl

Het verhaal achter Tegelshowroomaanhuis.nl

De ervaring
Na meer dan 15 jaar ervaring in de tegel en sanitair branche, vond ik het tijd om voor mezelf te beginnen. Ik zag kansen die bleven liggen, en probeer met een vernieuwde manier de klant te bedienen. Door mijn jarenlange ervaring, beschik ik over de juiste kennis en knowhow om u te voorzien van gedegen advies. 

Het probleem
Gezien de huidige omstandigheden (corona) wordt het moeilijk om winkels en showrooms te bezoeken en vaak wordt u enkel op afspraak geholpen. De winkels hebben vaak maar beperkte openingstijden en soms nog ooit 1 koopavond. Dit is echter in veel winkels afgeschaft. Verder is het de trend dat we niet meer naar de winkel gaan maar alles vaak online doen. Nu is een badkamer toch wel iets waar technisch meer bij komt kijken, daarom wil men toch vaak graag een stukje advies.


Het idee
Daarom heb ik het vernieuwende concept waarbij wij naar u toekomen. U krijgt van ons maatwerk advies aan huis. Ik ben uw persoonlijk aanspreekpunt, van ontwerp tot realisatie. Dus ik verzorg het complete traject doormiddel van persoonlijke begeleiding en u heeft dus 1 aanspreekpunt die alles voor u regelt.


Flexibel
Wij hebben geen openingstijden en zijn 7 dagen per week beschikbaar voor een afspraak. Of het nu weekend is of in de avonduren, zolang mijn agenda niet vol zit kom ik naar u toe! Flexibiliteit alom en u hoeft dus niet van huis op gezette tijdstippen en met overvolle agenda’s!

Of u nu badkamertegels, keukentegels of tegelvloer zoekt bij tegelshowroomaanhuis.nl is alles mogelijk. 

Van Modern tot Klassiek
Uw persoonlijke showroom aan huis
Provenza_W-Age_018.jpg
Kwaliteitstegels voor uw Badkamer
De sfeer die u zoekt in uw badkamer
Provenza_Gesso_Provenza_Gesso_016.jpg
Creeer sfeer in uw woonkamer
Vloertegels van top kwaliteit
Provenza_Re-use_005.jpg
Beschikbaarheid tegelshowroomaanhuis.nl

Beschikbaarheid tegelshowroomaanhuis.nl

Beschikbaarheid

Wij hebben geen openingstijden en zijn 7 dagen per week beschikbaar voor een afspraak. Of het nu weekend is of in de avonduren, zolang de agenda niet vol zit komen wij naar u toe! Flexibiliteit alom en u hoeft dus niet van huis op gezette tijdstippen en met overvolle agenda’s!

Vragen of interesse? Bel ons op 06-42 91 98 88, of vul ons contactformulier even in en wij nemen contact met u op.