Wij maken het makkelijk voor u!

Wij maken het makkelijk voor u!

Geen beperkingen, op uw wens ingericht

Tegenwoordig is het lastiger om winkels en showrooms te bezoeken en wordt u enkel op afspraak geholpen met vaak lange wachttijden. De winkels hebben daarnaast vaak maar beperkte openingstijden en zelfs nog niet altijd meer eens een koopavond. Verder is het de trend dat we niet meer naar de winkel gaan maar veel online doen. Nu is een badkamer toch wel iets waar technisch meer bij komt kijken, daarom wil men toch vaak graag een stukje advies. En dat is precies wat u van ons kunt verwachten!

Duidelijk, helder en vakkundig advies bij u thuis. Wat is er nu beter dan de tegel die u in gedachten heeft even op de plek te leggen waar hij ook daadwerkelijk moet komen. Past de tegel wel bij uw wensen? Komt de tegel wel zo over als u dacht? Valt deze tegel niet te groot uit? Allemaal vragen waar u direct antwoord op krijgt.

 

Vragen of interesse? Bel ons op 06-42 91 98 88, of vul ons contactformulier even in en wij nemen contact met u op.

Tegel en Sanitair advies aan huis

Tegel en Sanitair advies aan huis

Nieuw concept

Wij hebben het vernieuwende concept waarin wij naar u toekomen. Geheel corona proof.

U krijgt van ons maatwerk advies aan huis. Wij meten alles in en maken een plan met u. Ik ben uw persoonlijk aanspreekpunt die alles voor u regelt, van ontwerp tot realisatie. Dus ik verzorg het complete traject door middel van persoonlijke begeleiding. U heeft dus maar één aanspreekpunt.

Stappenplan

Een badkamer of nieuwe tegelvloer uitzoeken is vaak een proces bestaande uit onderstaande stappen.

Stap 1: Inleven
Wij willen graag weten wat u belangrijk vindt. Ook laten wij u verschillende stijlen zien in onze mobiele showroom en geven wij u advies over kleuren, materialen en indeling.

Stap 2: Ontwerpen
Met een 3-D ontwerp brengen wij uw badkamer tot leven. Zo ziet u hoe we de ruimte af kunnen stemmen op de huidige situatie en uw persoonlijke wensen.

Stap 3: Selecteren
Samen kiezen we de juiste producten. Vervolgens krijgt u het definitieve ontwerp en de offerte, nu heeft u het complete plaatje.

Stap 4: Installeren
Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring met het installeren en betegelen van badkamers, toiletten en woonkamervloeren. Hier draaien zij hun hand niet voor om. We installeren uw badkamer met de grootste zorg. Ook voor vloerverwarming bent u bij ons aan het juiste adres!

Stap 5: Genieten
Tot slot geven wij u praktische tips voor het gebruik en vooral ook onderhoud van uw nieuwe badkamer. Daarna is het de beurt aan u: Lekker genieten van die prachtige nieuwe badkamer!

Beschikbaarheid tegelshowroomaanhuis.nl

Beschikbaarheid tegelshowroomaanhuis.nl

Beschikbaarheid

Wij hebben geen openingstijden en zijn 7 dagen per week beschikbaar voor een afspraak. Of het nu weekend is of in de avonduren, zolang de agenda niet vol zit komen wij naar u toe! Flexibiliteit alom en u hoeft dus niet van huis op gezette tijdstippen en met overvolle agenda’s!

Vragen of interesse? Bel ons op 06-42 91 98 88, of vul ons contactformulier even in en wij nemen contact met u op.