Advies aan huis

Je geeft aan waar je naar op zoek bent en wat de wensen zijn qua stijl, kleur en uitstraling. De mobiele showroom rijdt voor wanneer dat jou dat uitkomt! Zo kun je de tegel uitzoeken in je eigen huis. Je ervaart direct de structuur en kleur met de lichtinval in de eigen woning en ziet dus meteen of je de sfeer bereikt die je met de tegel in jouw badkamer of woonkamer voor ogen hebt.

Weten hoe het werkt en wat je kunt verwachten? Op “Werkwijze” lees je alles over hoe TegelShowroomaanhuis.nl de zaken aanpakt!

Vragen of interesse? Bel ons op 06-42 91 98 88, of vul ons contactformulier even in en wij nemen contact met je op.
"Aan begin de keuze doorgeven wat voor soort tegel. selwyn kwam met tien verschillende aan huis met showroom. Voordeel is dat je meteen thuis kan kijken of het mooi is en niet steeds op en neer moet rijden. Het gehele verdere proces is mooi gestroomlijnd verlopen en zelfs nog aanpassingen kunnen doen. We waren het gehele proces mooi op hoogte gehouden en het allerbelangrijkste is dat er afspraken worden nagekomen. Een hele fijne ervaring en zeker een aanrader."


Wilco & Mijke

"Erg goede ervaring met Tegelshowroomaanhuis.nl ze hebben mijn badkamer erg netjes geplaatst. Selwyn heeft het hele traject scherp in de gaten gehouden en kwam dagelijks even de gedane werkzaamheden controleren en overleggen of er iets was. Ook na oplevering kwam hij zonder problemen nog een keer terug om mijn electrische verwarming in te stellen en nogmaals geduldig uit te leggen. Echt een heel fijn bedrijf waarbij je het gevoel van service en kwaliteit krijgt en waarbij persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. Ik kan hem iedereen aanraden!"


Leny Kuipers, BudelCBW-erkende winkel

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voordelen, maar vooral: meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.