Badkamer tegels in Maarheeze

In Maarheeze hebben wij onlangs een bijdrage geleverd aan een renovatieproject door het leveren van prachtige betonlook tegels in de warme kleuren beige en taupe. Deze tegels hebben de badkamer getransformeerd tot een oase van stijl en comfort, waarbij de gekozen kleurstelling een elegante hotel chique uitstraling heeft gecreëerd.

Samen met Badkamerwinkel aan Huis hebben we nauw samengewerkt om de volledige renovatie van de badkamer te realiseren. Het resultaat: een moderne inloopdouche, een luxe bad en een eigentijdse wastafel voorzien van stijlvolle waskommen. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die onze tegels voor jouw ruimte kunnen bieden? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan nog een stap verder in klantenservice door onze mobiele showroom recht voor jouw deur te parkeren. Op deze manier kun je in alle rust en gemak de perfecte tegels uitkiezen, zonder de noodzaak van een showroombezoek. Ontdek de veelzijdige opties en voordelen op onze website, en geef jouw ruimte de upgrade die het verdient met onze hoogwaardige tegelcollectie.Vloertegels

Jouw tegelvloer, badkamer of keukentegels samenstellen aan de keukentafel? Tegelshowroom aan huis rijdt graag de mobiele showroom voor.

 

Lees meer over onze showroom op wielen bij jou thuis >>

Badkamer

Uitzoeken en ontwerpen aan de keukentafel, direct met de juiste afmetingen en gekozen materialen. Makkelijk, efficiënt en praktisch aan huis.


Lees meer over onze 3D ontwerpmogelijkheden en onze merken >>

Montageservice

Zorgeloos een nieuwe badkamer of toilet  of tegelvloer realiseren. Tegelshowroom aan Huis verzorgt alles van inspiratie en ontwerp tot volledige montage en installatie.

 

Lees meer over onze werkwijze: van levering tot complete installatie >>

Vloerverwarming

Ervaar comfortabele warmte overdag en in de avond door vloerverwarming. Een constante warme temperatuur, wat je huis langer warmt houdt.


Lees meer over onze dienstverlening; van levering tot volledige montage >>
"Aan begin de keuze doorgeven wat voor soort tegel. selwyn kwam met tien verschillende aan huis met showroom. Voordeel is dat je meteen thuis kan kijken of het mooi is en niet steeds op en neer moet rijden. Het gehele verdere proces is mooi gestroomlijnd verlopen en zelfs nog aanpassingen kunnen doen. We waren het gehele proces mooi op hoogte gehouden en het allerbelangrijkste is dat er afspraken worden nagekomen. Een hele fijne ervaring en zeker een aanrader."


Wilco & Mijke

"Erg goede ervaring met Tegelshowroomaanhuis.nl ze hebben mijn badkamer erg netjes geplaatst. Selwyn heeft het hele traject scherp in de gaten gehouden en kwam dagelijks even de gedane werkzaamheden controleren en overleggen of er iets was. Ook na oplevering kwam hij zonder problemen nog een keer terug om mijn electrische verwarming in te stellen en nogmaals geduldig uit te leggen. Echt een heel fijn bedrijf waarbij je het gevoel van service en kwaliteit krijgt en waarbij persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. Ik kan hem iedereen aanraden!"


Leny Kuipers, Budel

Vriendelijk geholpen, zowel telefonisch, via de app en 'life'. Luisterde prima naar mijn wensen, zelfs toen ik bedacht dat ik toch iets anders wilde dan ik besteld had. Heb de juiste vloer en tegels gekocht. Een echte aanrader!


Natas Bertens

Top service! Aan huis een mooie tegel uit kunnen zoeken en direct ook zo kunnen zien hoe het staat. Vakkundig advies en alles snel geregeld!


Frank ThijsDirect contact opnemen:

 

Stel hier uw vraag: