Tegel Showroom aan Huis in Maarheeze: Dé Tegeloplossing voor Nieuwbouw en Verbouwingen

Op zoek naar de perfecte tegels voor jouw nieuwbouw- of verbouwingsproject in Maarheeze? Onze Tegel Showroom aan Huis staat voor je klaar! Wij begrijpen de unieke uitdagingen en mogelijkheden die bij nieuwbouw en verbouwingen komen kijken. Daarom komen wij met onze mobiele showroom naar jou toe!

 

 • Gemak op Jouw Tijd: Bij ons plan je een afspraak op jouw gewenste tijdstip, zelfs buiten reguliere openingstijden.

 • Persoonlijke Aandacht: Met 15 jaar ervaring bieden wij realistisch advies op maat na persoonlijk contact.

 • Maatwerk Assortiment: Kies uit ons diverse assortiment voor een naadloze integratie in jouw project.

 • Tegels in Eigen Omgeving: Beoordeel materialen in jouw woning voor de perfecte match.

 • Efficiënt Offerteproces: Snel inzicht in kosten voor een vlotte start.

 • Één Aanspreekpunt: Wij begeleiden je van offerte tot oplevering en daarna.

 

Voor nieuwbouw en verbouwingen in Maarheeze bieden wij de ultieme tegelervaring. Neem contact op en ontdek hoe wij jouw droomproject kunnen realiseren!
 

Maak snel een afspraak en wij komen met onze mobiele showroom naar jou thuis!
Bel 06 - 42 91 98 88 of mail ons op info@tegelshowroomaanhuis.nl

Montageservice

Zorgeloos een nieuwe badkamer of toilet  of tegelvloer realiseren. Tegelshowroom aan Huis verzorgt alles van inspiratie en ontwerp tot volledige montage en installatie.

 

Lees meer over onze werkwijze: van levering tot complete installatie >>

Vloerverwarming

Ervaar comfortabele warmte overdag en in de avond door vloerverwarming. Een constante warme temperatuur, wat je huis langer warmt houdt.


Lees meer over onze dienstverlening; van levering tot volledige montage >>
Kwaliteit verzekerd

TegelShowroomaanhuis.nl werkt samen met A-merken en professionals, zodat je verzekerd bent van:

 • Onderscheidende designs
 • Bewezen kwaliteit
 • Efficiënte installatie- en montage
 • Betrouwbare levering en langjarige nalevering
 • Goede service

Neem direct contact op
Tegels in Je Eigen Woonomgeving

Wat is een betere plek om tegels te beoordelen dan in je eigen woonomgeving? Onze Tegel Showroom aan Huis geeft je de mogelijkheid om materialen direct te bekijken en te beoordelen in de context van je huis. Dit helpt je de juiste keuzes te maken voor een naadloze integratie in je interieur.

 

Efficiënt Offerteproces

We begrijpen dat tijd kostbaar is. Daarom hebben we een zeer efficiënt offerteproces ontwikkeld. Het is de eerste stap op weg naar je nieuwe tegelvloer, badkamer of toilet. We zorgen ervoor dat je snel en duidelijk inzicht hebt in de kosten, zodat je goed geïnformeerde beslissingen kunt nemen.

 

Maatwerk Assortiment

Bij ons vind je geen one-size-fits-all benadering. We begrijpen dat elk project uniek is. Daarom bieden we een maatgesneden assortiment van hoogwaardige tegels waaruit je kunt kiezen. Of je nu op zoek bent naar moderne, klassieke, grote of kleine tegels, we hebben alles wat je nodig hebt om jouw visie tot leven te brengen.

 

Één Aanspreekpunt

Bij ons heb je één aanspreekpunt vanaf het moment van de offerte tot de oplevering, en zelfs daarna. We zijn er om al je vragen te beantwoorden, zorgen weg te nemen en ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het eindresultaat.

Bij onze Tegel Showroom aan Huis draait alles om jou en jouw tegelwensen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te plannen en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om je droomtegelproject werkelijkheid te maken. Onze expertise en toewijding aan klanttevredenheid staan altijd voor je klaar.

Direct contact opnemen:

 

Stel hier uw vraag:

"Aan begin de keuze doorgeven wat voor soort tegel. selwyn kwam met tien verschillende aan huis met showroom. Voordeel is dat je meteen thuis kan kijken of het mooi is en niet steeds op en neer moet rijden. Het gehele verdere proces is mooi gestroomlijnd verlopen en zelfs nog aanpassingen kunnen doen. We waren het gehele proces mooi op hoogte gehouden en het allerbelangrijkste is dat er afspraken worden nagekomen. Een hele fijne ervaring en zeker een aanrader."


Wilco & Mijke

"Erg goede ervaring met Tegelshowroomaanhuis.nl ze hebben mijn badkamer erg netjes geplaatst. Selwyn heeft het hele traject scherp in de gaten gehouden en kwam dagelijks even de gedane werkzaamheden controleren en overleggen of er iets was. Ook na oplevering kwam hij zonder problemen nog een keer terug om mijn electrische verwarming in te stellen en nogmaals geduldig uit te leggen. Echt een heel fijn bedrijf waarbij je het gevoel van service en kwaliteit krijgt en waarbij persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. Ik kan hem iedereen aanraden!"


Leny Kuipers, Budel

Vriendelijk geholpen, zowel telefonisch, via de app en 'life'. Luisterde prima naar mijn wensen, zelfs toen ik bedacht dat ik toch iets anders wilde dan ik besteld had. Heb de juiste vloer en tegels gekocht. Een echte aanrader!


Natas Bertens

Top service! Aan huis een mooie tegel uit kunnen zoeken en direct ook zo kunnen zien hoe het staat. Vakkundig advies en alles snel geregeld!


Frank Thijs