Tegels geleverd in Bergeijk

Bij een klant in Bergeijk hebben wij deze tegels geleverd voor zowel de vloer als het toilet. Deze klanten ondergingen een renovatieproject en kozen voor prachtige betonlook tegels. Op het toilet zijn twee verschillende kleuren betonlook tegels gebruikt voor een unieke uitstraling. Deze keramische tegels zijn een uitstekende keuze voor in huis, vooral in combinatie met vloerverwarming, die ook in dit huis is geïnstalleerd. Keramische tegels zijn namelijk de beste warmtegeleiders en zorgen ervoor dat de warmte langdurig behouden blijft in huis. Dankzij hun duurzaamheid gaan de tegels lang mee, wat ze tot een verstandige investering maakt.

Keramische tegels zijn de ideale keuze voor elk huis om verschillende redenen. Allereerst zijn ze buitengewoon duurzaam, waardoor ze bestand zijn tegen slijtage en lang meegaan, zelfs in drukke ruimtes zoals keukens en badkamers. Bovendien zijn keramische tegels verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen, kleuren en texturen, waardoor ze perfect passen bij elke interieurstijl. Dankzij hun waterbestendigheid zijn ze gemakkelijk te reinigen en onderhouden, waardoor ze ideaal zijn voor vochtige ruimtes. Bovendien zijn keramische tegels hypoallergeen, wat betekent dat ze geen allergenen vasthouden en een gezonde binnenluchtkwaliteit bevorderen. Met hun veelzijdigheid, duurzaamheid en praktische voordelen zijn keramische tegels de slimme keuze voor elke ruimte in uw huis.

Wil je graag meer deskundig advies of een afspraak maken voor het bekijken van onze tegelcollectie? Neem gerust contact met ons op!Vloertegels

Jouw tegelvloer, badkamer of keukentegels samenstellen aan de keukentafel? Tegelshowroom aan huis rijdt graag de mobiele showroom voor.

 

Lees meer over onze showroom op wielen bij jou thuis >>

Badkamer

Uitzoeken en ontwerpen aan de keukentafel, direct met de juiste afmetingen en gekozen materialen. Makkelijk, efficiënt en praktisch aan huis.


Lees meer over onze 3D ontwerpmogelijkheden en onze merken >>

Montageservice

Zorgeloos een nieuwe badkamer of toilet  of tegelvloer realiseren. Tegelshowroom aan Huis verzorgt alles van inspiratie en ontwerp tot volledige montage en installatie.

 

Lees meer over onze werkwijze: van levering tot complete installatie >>

Vloerverwarming

Ervaar comfortabele warmte overdag en in de avond door vloerverwarming. Een constante warme temperatuur, wat je huis langer warmt houdt.


Lees meer over onze dienstverlening; van levering tot volledige montage >>
"Aan begin de keuze doorgeven wat voor soort tegel. selwyn kwam met tien verschillende aan huis met showroom. Voordeel is dat je meteen thuis kan kijken of het mooi is en niet steeds op en neer moet rijden. Het gehele verdere proces is mooi gestroomlijnd verlopen en zelfs nog aanpassingen kunnen doen. We waren het gehele proces mooi op hoogte gehouden en het allerbelangrijkste is dat er afspraken worden nagekomen. Een hele fijne ervaring en zeker een aanrader."


Wilco & Mijke

"Erg goede ervaring met Tegelshowroomaanhuis.nl ze hebben mijn badkamer erg netjes geplaatst. Selwyn heeft het hele traject scherp in de gaten gehouden en kwam dagelijks even de gedane werkzaamheden controleren en overleggen of er iets was. Ook na oplevering kwam hij zonder problemen nog een keer terug om mijn electrische verwarming in te stellen en nogmaals geduldig uit te leggen. Echt een heel fijn bedrijf waarbij je het gevoel van service en kwaliteit krijgt en waarbij persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. Ik kan hem iedereen aanraden!"


Leny Kuipers, Budel

Vriendelijk geholpen, zowel telefonisch, via de app en 'life'. Luisterde prima naar mijn wensen, zelfs toen ik bedacht dat ik toch iets anders wilde dan ik besteld had. Heb de juiste vloer en tegels gekocht. Een echte aanrader!


Natas Bertens

Top service! Aan huis een mooie tegel uit kunnen zoeken en direct ook zo kunnen zien hoe het staat. Vakkundig advies en alles snel geregeld!


Frank ThijsDirect contact opnemen:

 

Stel hier uw vraag: