Terug naar overzicht

Mobiele showroom: eenvoudig thuis nieuwe badkamer of tegelvloer kiezen

26 Nov 2022

Selwyn Gijsberts uit Leende biedt een unieke service waarmee het uitzoeken van een tegelvloer, badkamer, toilet of accessoires leuker en makkelijker wordt én kan op een moment dat het kopers het beste schikt. Niet eindeloos showrooms bezoeken tijdens schaarse vrije tijd of oppas regelen voor de kinderen. De mobiele showroom van Tegelshowroomaanhuis en Badkamerwinkelaanhuis rijdt voor en is gevuld met een ruime sortering die aansluit bij de aangegeven wensen en voorkeuren.

Hoe werkt het?
Via het contactformulier op de website geeft de koper aan waar hij naar op zoek is en wat de wensen zijn qua stijl, kleur en uitstraling. Binnen een werkdag neemt Selwyn contact op om een afspraak te plannen. De mobiele showroom rijdt voor wanneer dat het beste past. De tegel wordt thuis uitgezocht en aan de keukentafel wordt het ontwerp gemaakt op basis van de items uit de mobiele showroom. Prettig omdat zo direct duidelijk wordt hoe de kleur of de structuur overkomt, direct met de lichtinval en de bestaande situatie in de eigen woning. In één oogopslag wordt duidelijk of de sfeer bereikt wordt die beoogd is.

Tijdens de afspraak wordt we het complete plan - inclusief een 3D ontwerptekening – uitgewerkt en wordt alles direct ingemeten. Dit zorgt ervoor dat je heel praktisch en efficiënt een complete en realistische offerte ontvangt, op basis van de juiste maten en inclusief alle benodigde werkzaamheden.

Mobiele showroom: eenvoudig thuis nieuwe badkamer of tegelvloer kiezen

Introductieaanbod
Oktober is traditioneel woonmaand. De maand waarin merken nieuwe series en producten introduceren én aantrekkelijke acties en aanbiedingen hebben. Badkamerwinkelaanhuis en Tegelshowroomaanhuis introduceren tijdens deze woonmaand met trots de nieuwe websites én bieden een aantrekkelijk kennismakingsaanbod.

Zelf ontdekken
Steeds meer klanten ervaren het gemak van onze mobiele showroom. Inmiddels komt onze showroom niet alleen voorrijden voor nieuwe tegels. Ook voor sanitair bezoeken we graag onze klanten aan huis. Om nog meer mensen te laten weten dat tegels en sanitair uitzoeken nog nooit zo eenvoudig was, hebben we onze websites vernieuwd. Nieuwsgierig? Meer weten? Neem een kijkje op www.11isdesign.nl, www.tegelshowroomaanhuis.nl of www.badkamerwinkelaanhuis.nl.